Planet of the apes

Planet of the apes är ett relativt nytt spel som tagits fram av populära speltillverkaren Netent. Spelet erbjuder dig både slumpmässiga bonusar som kan dyka upp närsomhelst och ge dig möjlighet till storvinst. Du kan även vinna bonusspel om du får 3 planet of the apes-symboler på någon av de två spelplanerna. Sloten har nämligen två spelplaner som är aktiva samtidigt.

Så vinner du

Har du turen att få tre scatters på någon av spelplanerna så startar en funktion som ger dig 10 free spins gratis med stora vinstchanser. Du kan även närsomhelst under spelets gång slumpmässigt aktivera fler bonusfunktioner. Denna slot baserar sig på filmen Apornas planet och om du har sett den filmen så känner du igen många av symbolerna som dyker upp på spelplanen.

Wild reels för större vinster

När du spelar på Planet of the apes så kan du snart funktionen med wild reels. det betyder att om du får ett helt hjul med wilds på den gula spelplanen så kopieras det till den röda spelplanen. Du kan få upp till 5 staplar med wilds. Lägg även märke till spelets häftiga grafik som ger dig en riktigt cool spelupplevelse.

Summan av kardemumman

Om du tycker om actionfyllda filmbaserade spel så ska du absolut testa Planet of the apes. Vem vet, kanske prickar du in 3 scatters som startar en runda med gratisspel och möjlighet till stora vinster. Eftersom spelet är framtaget av Netent, en av branschens ledande tillverkare så kan du vara säker på att du får en riktigt grym grafik och många överraskningar under spelets gång!