Casumo reel races

Varför inte välja ett casino som har lite mer spännande kampanjer? Hos Casumo finner du just detta! Här kan du köra så kallade Reel Races, där du tävlar mot andra spelare och har chans att vinna fantastiska priser. Varje dag hålls det reel races så du har alla möjligheter att spela om dem.

Extra stora priser vissa helger

Vissa bonusar som Casumo erbjuder är extra speciella, priserna kan vara skyhöga! I dessa reel races ligger prisprotten oftast på hela 10 000 kronor och uppåt! Det är dessutom enkelt att vara med, du behöver bara spela det spelet som reel racet är i. Du har x-antal spins du får spinna för och inom en viss tidsram. Den spelaren som får mest poäng vinner!

Hur går det till?

Först väljer du att du vill spela i reel races – sedan öppnar du det angivna spelet och börjar spinna! Man behöver oftast ha en viss minimuminsats för att poängen ska räknas in. Varje gång du får en vinst så får du en viss poäng och får du två vinster i rad så ger det extrapoäng. Får du en storvinst ger det dessutom mer poäng!

Mer kreativt än vanliga kampanjer

Istället för att spelarna ska behöva sätta in en viss summa och få en bonussumma, så är reel races ett roligare och mer underhållande alternativ om man gillar att tävla! Känner du att du har turen vid din sida, så har du chans att vinna både fina bonusar och free spins från Casumo, men sedan behåller du ju dessutom vinsterna från spinsen som du snurrar!