Doubles slot

Doubles slot är en enkel spelautomat utvecklad av den svenska speltillverkaren Yggdrasil. Du spelar på 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer med en RTP på 95,11 %. Progressiv jackpot saknas, men spelet har ändå mycket att bjuda på så som bonusar och free spins. Innan du börjar spela för dina egna pengar kan du använda dig av casinots demo-version för att prova slotmaskinen och se hur den fungerar.

Fruktsymboler och många free spins

Doubles slotsautomat har enkla symboler med lågt värde i form av vattenmelon, körsbär, apelsin, citron och plommon samt några med högre värde som diamant, stjärna, hästsko och en 7:a. Den mest vinstgivande är en scattersymbol i form av ett dubbelt D. 3 stycken dubbel-D ger 10 free spins, 4 ger 20 stycken och 5 symboler ger hela 40 free spins.

Hur spelar du Doubles slot?

När du ska spela kan du börja med att ställa in reglagen och du kan spela på Doubles slot med ett så lågt värde som 0,1 Euro. Högsta möjliga insats är 2 Euro. Det som ger mest i spelet är de generösa free spins rundorna som kan ge bra med vinster i kassan. Grafiken på spelet är bra och i bakgrunden klingar en trevlig ljudslinga.

Bonusrunda ger massor av gratissnurr

Double slot är en spelautomat med enkla symboler, en tilltalande grafik och ett glatt ljudspår. Spelet saknar en progressiv jackpot, men du kan vinna mängder av free spins genom en bonusrunda som aktiveras med hjälp av bonussymbolen, ett dubbel-D. Beroende på om du får 3, 4 eller 5 bonussymboler blir din bonusvinst 10, 20 eller hela 40 stycken free spins till ditt förfogande.