Copy Cats

Copy Cats från NetEnt är en spelautomat som lanserades i maj 2017 där du möter katter i alla färger och former. Inte nog med det, katterna i spelet kan klona och kopiera sig. Vare sig du är en katt- eller hundmänniska så kan du förvänta dig underhållning i toppklass med de här små lurviga figurerna.

Såhär spelar du Copy Cats

NetEnt har lyckats med det gulliga tema som Copy Cats har. Spelet går ut på att spela på fem hjul i tre rader, vilket betyder 25 olika vinstlinjer. På grund av att spelet är riktigt spännande har spelet vunnit stor popularitet hos många spelare runt om i världen. Den lägsta insatsen för att spela är 0,25 euro och vill du satsa stort kan du lägga in 25 euro. Har du flax kammar du hem storvinsten på hela 25 000 euro.

Kopiera katter för chanser till större vinst

Det mest utmärkande draget för den här sloten är funktionen som kopierar spelets symboler som föreställer katter. För att den här funktionen ska träda i kraft gäller det att du lyckas snurra fram en hel rad med katter eller att hjulet fylls med wild-symboler. När du har hamnat i det här bonusläget har du möjlighet att förbättra dina chanser till större vinster.

Testa Copy Cats idag

Copy Cats finns numera tillgängligt på de flesta kända nätsidor för kasinospel och finns en stor efterfrågan på sloten bland spelare runt om i världen. Spelets gulliga design lockar både djurvänner och de som bara söker spänning. För att se om spelet är något för dig kan du testa några spinn utan insats innan du bestämmer dig för att prova lyckan på riktigt.