A Night In Paris

2011 gav Betsoft ut sloten A night i Paris som tar spelaren men på en nattlig tur i Paris. Sloten är uppbyggd på ett klassiskt vis med 5 hjul, 3 rader och 30 vinstlinjer. Symbolerna är alla franska klassiker men berättelsen är inte det romantiska Frankrike utan här gäller det en inbrott på ett konstmuseum.

Spelets symboler och jackpott

A Night In Paris symboler är riktigt roliga, bra utförda och alla är dessutom unika för spelet. I vanliga fall brukar ofta de lägre värderade symbolerna i ett spel vara A-9 men här höjs spelupplevelsen ett snäpp då alla symboler är väl genomtänkta med franskt tema. Den högst värderade symbolen är polismannen som även är nyckeln till spelets jackpott. För att vinna högsta pris krävs fem av polismannen på hjul ett, två eller tre samt att du spelat för maxinsats.

Bonus med free spins

För att vinna free spins i A Night In Paris krävs att du får minst tre stycken av medaljen med den franska flaggan. Det vinns även en bonusrunda där du ska välja bland olika konstverk för att vinna priset. För att starta bonusrundan krävs tre stycken av tavlan som föreställer den arge Napoleon. Utöver detta kan en kombination av hund, polis och tjuv utlösa en vinst.

Spelupplevelse och vinstchans

Även om spelet har några år på nacken känns det fräscht och nytt. Grafiken är superbra och symbolerna känns nymodiga och har betydligt bättre utformning än många nyare spel. Överlag är det en trevlig spelupplevelse som bjuder på humor och goda vinstchanser. Spelets volatilitet är medel och det har en RTP på 96,92 % så vinsterna kommer lagom ofta för att det ska vara intressant. Maxvinsten i A Night In Paris är en halv miljon svenska kronor som kan fås vid spel på maxinsats.