Planet Of The Apes

Ett spännande grepp är att skapa en slot baserat på något som redan är känt för oss! Planet of the Apes är ett bra exempel på det, då det baserar sig på filmen med samma namn. Sloten har således ett filmtema och allt är utarbetat i samarbete med 20th Century Fox. I denna slot spelar du dessutom på två spelplaner samtidigt vilket ger dig fler chanser till vinst.

Hög igenkänningsfaktor erbjuds

För dig som är ett fan av Planet of The Apes kommer igenkänningsfaktorn att vara hög när du besöker denna slot. Spelens bakgrunder består av scener från filmen och inför free spins dyker det upp klipp ifrån filmen. De symboler som finns i sloten består dessutom av bilder på filmernas huvudkaraktärer, både apor och skådisar. Ett väldigt intressant grepp för att skapa en rolig slot!

Extra chanser till vinst

Precis som hos andra slots finns här flera extra chanser till vinst. Detta i form av olika bonussymboler som dyker upp. Får du sådana symboler på vänstra spelhalvan innebär det också att du får extra chanser till vinst även på höger spelhalva. Det gäller även de free spins som kan dyka upp. Bonusspänning i extra stor mängd skulle man kunna säga!

En unik spelupplevelse

Sammanfattningsvis är Planet of Apes en slot för dig som vill ha lite mer än de vanliga mer avskalade versionerna. Här bjuds det på fler funktioner och mer av action än de klassiska slotspelen. Prova gärna en gratisversion till att börja med, så du känner dig bekväm med funktionerna när du spelar med riktiga pengar. Välkommen till en Apornas planet!