Ivanhoe

Ivanhoe är en slot som är skapad av Elk Studios och som är inspirerad av romanen med samma namn. Spelautomaten har en retrostil med sina tre hjul och tre rader. Men bakom den enkla fasaden döljer sig fem nivåer av bonusspel och hela 17 vinstlinjer. Dessutom är maxvinsten på 300 000 mynt.

Bonusspel i fem nivåer

Bonusen i Ivanhoe består av free spins och du får fler spins ju högre nivå du når i bonusspelet. Bonusläget aktiveras när tre bonussymboler dyker upp på en vinstlinje, då du får fem free spins. När du ökar i nivå får du fler gratissnurr. Dessutom läggs en multiplikator till, vilket ger dig högre vinster. Om bonussymboler dyker upp under gratissnurren får du ännu fler free spins.

Ivanhoe Slot bjuder på stora vinstmöjligheter

Elk Studios har valt att använda sig av retrosymboler från klassiska enarmade banditer. Bland spelets symboler finns sjuor, körsbär, bar-symboler, citroner och vattenmeloner. Spelautomaten har en bra RTP på 96,30 % samt en hög volatilitet. Det innebär att du kan få vänta ett tag mellan vinsterna, men att du har möjlighet att kamma hem stora vinster. Maximal vinst i Ivanhoe är 300 000 mynt.

Retrospel med en twist

Elk Studios har valt att skapa ett retrospel med en twist. Den har allting som finns i en gammal spelautomat, men med moderna funktioner som höjer spelupplevelsen. Insatserna har stora variationsmöjligheter, från en lägsta insats på 2 kronor och en maxinsats på 1 000 kronor per snurr. Spelet är en fantastisk kombination av gammalt och nytt och den bjuder på mycket spänning.