When Pigs Fly

NetEnt lanserade When Pigs Fly år 2016. Det är en lekfull och tecknad spelautomat som bjuder på glada färger, trevliga funktioner och hela 3125 sätt att vinna på. Alla som har lite kunskap om online casinon och spelautomater känner till att NetEnt är en av de största och bästa. Därför är det ingen överraskning att även denna slot är så välgjord.

Lätt att spela When Pigs Fly

Spelautomaten ser lite annorlunda ut från vad de flesta spelare är van vid när det gäller spelautomater från NetEnt. Men trots detta är spelet mycket enkelt att spela. Precis som i andra spelautomater ställer spelaren först in hur mycket pengar hen vill satsa. Sedan trycker hen på snurr-knappen och det gäller att få tre symboler i rad för att vinna. Det finns dessutom över 3000 olika sätt att vinna på i stället för de klassiska vinstlinjerna.

Bonussymbolerna ökar chansen för vinst

When Pigs Fly är lite mer humoristisk jämfört med andra slots. Spelplanen har formen av en diamant vilket ger spelaren en utmaningen till att få tre likadana symboler. Spelet innehåller dessutom wild-symboler som ersätter andra symboler på hjul 2 till 5. Vid en vinstkombination går det att få Re-spins, som är en annan funktion som låser upp sig som kommer öka vinstchanserna ytterliggare.

Roligt tema med flygande grisar

NetEnt har ännu en gång lyckats med denna fantastiska spelautomat. Spelet byggs till stor del på re-spins och Free Spins. Men till skillnad från andra spel där du måste få tre scatter-symboler måste du här vinna ett antal gånger i rad för att trigga igång gratis snurren. Vid varje vinst triggas alltså en re-spin och efter ett antal re-spins kommer en timer dyka upp vilket innebär att de åtta grisarna kommer skjutas upp i rymden.