Tävla i Medelhavet om 600 000 kr hos LeoVegas

Turkost vatten, ståtliga palmer och en strålande sol är det inte många som tackar nej till. Lägg till en färgglad drink och fötterna i sanden så har man allt man behöver. Nu kan faktiskt allt detta bli ditt genom att tävla om en resa till Medelhavet samt få en chans att vinna över 600 000 kronor hos LeoVegas.

Hur man tävlar

Allt man behöver göra för att vara med och tävla är att registrera sig på LeoVegas och skapa ett konto. Alla medlemmar på sajten får chans att vinna 600 000 kr vilket man inte tackar nej till. Då spelbolaget har sin bas på Malta så är även alla vinster skattefria för svenska spelare vilket definitivt är en morot i spelandet.

Ett välkänt spelbolag

Själva LeoVegas är välkända hos svenska spelare då de ofta syns i tv-rutan. Tack vare att spelbolaget som nämnt tidigare är registrerade i Malta så går de även under maltesisk reglering. Det är en av dom striktaste lagarna i världen när det kommer till hantering av bank- och personuppgifter vilket gör att man som medlem kan känna sig väldigt trygg.

Njut av sol, bad och värme

Sammanfattningsvis så bör man verkligen ta tillfället i akt att bli medlem hos LeoVegas och på så sätt få chansen att vinna 600 000 kronor. Pricken över i:et är att man även kan vinna en resa till Medelhavet och få njuta av stränder, sol och hettande värme. Något som definitivt behövs under det kallare vinterhalvåret för att få energi och ork.