Queen’s Day Tilt

I Queen’s Day Tilt välkomnas du tillbaka till medeltiden och till drottningens palats. I det här spelet från Play N Go kommer du endast att hitta en vinstlinje, något som verkligen får spelet att sticka ut från mängden. Spelet har tre hjul och tre rader och du har chansen att vinna upp till 5000 gånger din insats.

Drottningens spel i ny lansering från Play’n Go

Trots att det endast finns en vinstlinje kommer du att finna både free spins och bonusspel i Queen’s Day Tilt slot. Du finner även wilds som kan dyka upp på hjulet efter ett snurr utan vinst. Denna funktion kallas för ruler och när den dyker upp får du en extra chans att vinna med hjälp av en eller flera wildsymboler.

Vinst på riddare

Om du får en vinst på riddare i Queen’s Day tilt slot kommer du att få en gratisrunda. Om du däremot lyckas vinna på så många symboler att endast en symbol återstår kommer gratissnurr att startas. Det gäller dock att att även den sista symbolen försvinner för att du ska bli belönad med ett antal extrasnurr. Denna funktion kallas för tilt.

Enkelt men roligt spel

Många spelare kan komma att ta ett steg tillbaka när de hör att Queen’s day tilt endast har en vinstlinje. När man väl testar på detta spel är det lätt att fascineras av hur omväxlande och roligt spelet är. Det finns möjlighet att vinna free spins och att spela på wildsymboler. Dessutom har du chansen att aktivera ett flertal spelfunktioner som gör det ännu roligare.