Dracula

Dracula är spelet för den som älskar otäcka figurer och skrämmande stämning. NetEnts spel är, som titeln avslöjar, baserat på myten om vampyren Greve Dracula, som först dök upp i Bram Stokers roman från 1897. I NetEnts version utgör greven inte bara en symbol på spelplanen, du finner honom också vid sidan om där han skrämmer dig till vinnande kombinationer.

Symboler och bonus

I NetEnts Dracula trillar wildsymbolerna in både som staplade och enskilda. Dessa symboler ökar vinstchanserna rejält. Spelets free spins aktiveras genom att Dracula och hans kärlek snurras in på hjul två respektive hjul fyra. Varje gång detta äger rum tilldelas du tio free spins, samtidigt som du har chanser till respins. Med andra ord kan du, med turen i behåll, hänga dig fast i gratisrundan en längre tid.

För dig som gillar action och stora vinstmöjligheter

Om Dracula känner sig riktigt generös kan det hända att han belönar dig med en bonus. Han låter sig då förvandlas till en flock fladdermöss, som flyger över spelplanen bärandes gåvor i form av symboler. Dessa gör i sin tur att dina vinstchanser ökas ytterligare. Alltigenom är det ett spel fyllt av vinstmöjligheter, samtidigt som actionnivån är mycket hög och de innovativa funktionerna många.

Ett innovativt spel fyllt av belöningar

NetEnts Dracula låter dig aldrig koppla av. Med alla sina nyskapande funktioner och spännande karaktärer står spelet ut som ett av de bästa på marknaden. Förutom adrenalinkickarna så bjuder det också på en rad bonusar så din spelkassa inte behöver drabbas. Spelet har dessutom en högklassig mobilversion, som är anpassad till såväl apple som android. Sammanfattningsvis är det ett actionfyllt, lättförståeligt spel med fantastisk grafik som kommer tilltala både den rutinerade spelaren som nybörjaren.